Praktijk Koos de Roo              

                                         Praktijk voor Energetische Holistische geneeswijze en Coaching.

Routebeschrijving naar mijn praktijk te IJsselstein

klik op de buttons

HOME

VOORWOORD

MIJN MANIER VAN WERKEN

DE BEHANDELING

WIJZE REGELS VOOR JE

VERGOEDING DOOR VERZEKERAARS

Zwolle - IJsselstein

Via de A28 naar Utrecht rijden. In Utrecht borden Den Haag volgen tot je op de A12 bent. De afslag ’s-Hertogenbosch A2 nemen. Neem vervolgens op de A2 de eerste afslag Nieuwegein/IJsselstein. Aan het einde van de afrit bij verkeerslichten rechtdoor richting IJsselstein-Noord. Je rijdt IJsselstein in, bij de eerste verkeerslichten weer rechts. Straat helemaal uitrijden tot op de T-splitsing, dan weer rechts. Bocht naar links nemen en je zit op de Edelstenenbaan. Na de bocht eerste weg links de Briljanthof inrijden en auto parkeren. Ingang praktijk is aan het parkeerplein.

Den Bosch – IJsselstein

 Via de A2 richting Utrecht rijden. Je neemt de afslag IJsselstein-Nieuwegein (let op: dus niet de afslag Nieuwegein-Zuid!). Bij de verkeerslichten ga je linksaf, bij de volgende verkeerslichten rechtsaf naar IJsselstein-Noord. Je rijdt IJsselstein in, bij de eerste verkeerslichten weer rechts. Straat helemaal uitrijden tot op de T-splitsing, dan weer rechts. Bocht naar links nemen en je zit op de Edelstenenbaan. Na de bocht eerste weg links de Briljanthof inrijden en auto parkeren. Ingang praktijk is aan het parkeerplein.

Den Haag – IJsselstein

Via de A12 naar Utrecht. Afslag De Meern nemen. Onderaan de weg rechtsaf en dan de 2e afslag (IJsselstein) nemen. Je bevindt dan op de IJsseldijk. Deze helemaal uitrijden tot T-splitsing en linksaf slaan. Je bent dan op de Edelstenenbaan. Deze weg volgen tot je aan de rechterhand no. 15 bent genaderd. Net daarvoor de Briljanthof inrijden en je auto parkeren. Ingang praktijk is aan het parkeerplein.

 Arnhem – IJsselstein

Via de A12 rijd je richting Utrecht. De afslag ’s-Hertogenbosch A2 nemen. Neem vervolgens op de A2 de Eerste afslag Nieuwegein/IJsselstein. Aan het einde van de afrit bij verkeerslichten rechtdoor richting IJsselstein-Noord. Je rijdt IJsselstein in, bij de eerste verkeerslichten weer rechts. Straat helemaal uitrijden tot op de T-splitsing, dan weer rechts. Bocht naar links nemen en je zit op de Edelstenenbaan. Na de bocht eerste weg links de Briljanthof inrijden en auto parkeren.

Amsterdam - IJsselstein

Je neemt de A2 Utrecht. Bij Utrecht richting Den Bosch volgen. Bij de afslag Nieuwegein / IJsselstein de afslag nemen. Op de kruising bij de stoplichten recht oversteken en IJsselstein inrijden. Bij de eerste stoplicht rechts afslaan. Deze vrij lange weg volgen tot je op een T - splitsing komt (recht voor je zie je winkelcentrum de Clinckhoef). Op de T - splitsing rechts afslaan. Links met de bocht meerijden en de eerste weg links ( Briljanthof ) nemen. Je bent dan al langs de praktijk gereden. Je auto op een pakeerplaats neerzetten. Ingang praktijk is aan de achterkant van het pand.

Per Openbaarvervoer

Vanaf Utrecht-Centraal met de Sneltram naar IJsselstein. Bij winkelcentrum de Clinckhoef uitstappen. Naar de weg toelopen en deze links blijven volgen (dus niet over het spoor). Je loopt dan over een brug en komt vervolgens bij een scherpe bocht naar links, volg deze. Je bent nu op de Edelstenenbaan. Blijf aan de linkerkant en ga bij nummer 15 (ongeveer 50 meter) om het huis achterom via de tuiningang. Loopafstand 5 min.

Routebeschrijving naar mijn praktijk te Roden

Voor mijn praktijk te Roden kun je het beste even op routeplanner kijken. Ik zit aan de kant van Nieuw Roden. Het is een zijstraat van de Stinsenweg.