Praktijk Koos de Roo              

                                         Praktijk voor Energetische Holistische geneeswijze en Coaching.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Vergoed jouw zorgverzekeraar de behandelingen?

Dit is een vraag die alleen jouw zorgverzekeraar kan beantwoorden, dit komt omdat besluiten nog weleens veranderen dus kan het zijn wat vandaag ja is, morgen nee kan zijn! Verder stelt de ene zorgverzekeraar bepaalde eisen en een ander weer andere. Mocht de vraag van de verzekeraar zijn of ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging dan is het antwoord: Neen.

klik op de buttons

HOME

VOORWOORD

MIJN MANIER VAN WERKEN

DE BEHANDELING

WIJZE REGELS VOOR JE

ROUTE BESCHRIJVING

Waarom niet?

Antwoord:

Ik ben 36 jaar geleden gescreend door 15 paranormaal begaafden van een beroepsvereniging ‘mensen uit vak’ en door hen zijn mijn kwaliteiten (h)erkend. Inmiddels werk ik 35 jaar als paranormaal genezer. En wat ik in deze tijd zeker heb ervaren en geleerd is dat een genezer het moet hebben van zijn intuïtie en praktijkkennis. Daar komt nog bij dat ik, wil ik aan de eisen van een hedendaagse beroepsvereniging voldoen, een studie van 4 jaar dien te volgen. Hier wordt mij geleerd hoe ik met cliënten dien om te gaan en ook zaken als medische kennis, kennis van het lichaam, enz.

Ik werk echter vanuit een heel andere visie. Wat mij steekt om aangesloten te mogen zijn, is dat ik mij aan moet passen aan een opgelegd systeem, waar ik beslist niet achter sta.

Kijk, bij iedere opleiding leer je beslist wat: echter, ik betwijfel of dit een verrijking voor mijn werk zal zijn.

Een feit blijft dat ik een genezer ben, en geen god of tovenaar dus de wereld verbeteren kan ik niet. Ik kan wel een eerste aanzet geven door mensen in hun eigen kracht (terug) te brengen. Ik vind daarom dat je een paranormaal genezer op zijn prestatie moet beoordelen.