Praktijk Koos de Roo              

                                         Praktijk voor Energetische Holistische geneeswijze en Coaching.

Voorwoord

klik op de buttons

HOME

MIJN MANIER VAN WERKEN

DE BEHANDELING

WIJZE REGELS VOOR JE

VERGOEDING DOOR VERZEKERAARS

ROUTE BESCHRIJVING

Het is eigenlijk ”vreemd”. Ieder jaar bezoeken veel mensen een paranormaal genezer of magnetiseur. Het is ook één van de oudste geneesvormen op aarde. En toch praten mensen hier niet of weinig over. Het wordt vaak binnenskamers gehouden, dus eigenlijk kan het zijn dat je buren of een familielid wel eens bij iemand zoals ik geweest is zonder dat jij het weet. Wat nu zo mooi aan deze geneesvorm is dat je geen medicijnen hoeft te slikken, je hebt haast geen bijwerkingen; en zijn deze er wel dan houdt dat in dat je lichaam aan het herstellen is! En het werkt vaak snel en effectief waarbij jouw lichamelijke en psychische (zowel het bewuste als het onderbewuste) klachten in één keer aangepakt worden.

Hoe komt het nou dat er nog zo angstig en stilzwijgend over wordt gedaan. Naar mijn idee komt dit door onwetendheid over mijn beroep. Mensen vormen zelf een beeld over hoe het zal gaan en/of wat er allemaal gebeurt tijdens de behandeling. Zo zal een genezer alles van je weten en kan hij dwars door je heen kijken. Dit berust op fabels. Alles wat ik te weten kom, is puur in het belang van jouw herstel. Dus als je ooit in de fout bent gegaan in je leven, dan weet ik dit echt niet. 

Vandaar deze website; hierin probeer ik zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat je kunt verwachten en hoe de behandeling gaat. In de loop van de 35 jaar dat ik nu mensen en dieren behandel, is het nog nooit voorgekomen dat er iemand uit mijn praktijk gevlucht is! Dus ik ben ervan overtuigd wanneer je een behandeling meemaakt je ook tegen je zelf zegt: ”goh, dat ik hier zo tegen op zag!”